BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 2, 2010

APRIL IN MY HEART

Assalamualaikum......

Bila bila April
Aku menantimu, aku menantimu
Dan bila April, bila April
Dapatku pastikan, cintaku ini
Dan bila, bila April
Lalalalallaalalalla........=)

(Nyanyian Dr.Fazley)

April 2010 menjengah setelah March2010 pergi meninggalkan kita...pejam celik...pejam celik...dah 4 bulan kita berada di tahun 2010....cepat sungguh masa berlalu....umor semakin beranjak...yang muda beranjak tua....hebat sungguh anjakan paradigma nie....so...di bulan April nie macam2 moment and agenda yang perlu diingati dilubuk hati sanubari nie...eceh...kekekekkee....lawaks....berjiwang karatzzz lak cik ima...xbrutal sungguh....=)

Terlupas laks...1st April adalah anniversary mamayah yang ke-30....love them so much...and also miss them so much....=(

1 APRIL 2010

Di hari pertama di bulan April 2010....dugaan memang hebat seyh....guess what???APRIL FOOL.....!!!!!no lar....this is not about April Fool.......xlayan April Fool nie....Actually....1st April...cik ima ader test Management Science.....Lab Test...memang mencabar subject Management Science atau kata lain nyer...subject Operation....memang leh pecah kepala.....Alhamdullillah....cik ima dapat jawab dengan baiknyer...syukur....siap leh tolong kekawan.....=) yang penting....nasib baik laptop cik ima xwat problems on that day...risao gak sebenarnyer...aper2 pun syukur sesangat...=)

Dah settle jawab test...lega sangat....lik kelas....terus lik hostel....sebab nak anta laptop balik....sebab...cik ima....k.fiza ngan ain cadang nak pegi pasar malam....lepas anta laptop...solat maghrib...baru geraks pegi pasar malam....pecah rekod...pegi pasar malam...xsampai setengah jam....hebat..mana tidaknyer....kitaorg semua nak cepat2 lik..sebab hari dah nak ujan....yang paling sedih sangat..payung cik ima hilang masa pegi kelas....sedih sangat....harap2..payung tu ader la dekat lab yang jawab test petang tu....

2 APRIL 2010

Hari kedua di bulan April....harinie cik ima dengan kak fiza...planning pegi mid valley....nak cari stok barang...banyak yang dah abih...ain dengan mariam xekot.....sebab belum bangun lagi....kekekkekkee.......cik ima n k.fiza pegi Mid dalam kul 12.45tghari....arinie kitaorang pegi nek kaki....shortcut...at the same time...nak jimat duit....sekarang nie...Mara pun dah masukkan elaun lambat...so...kena la berjimat cermat....smpai mid tepat kul 1ptg..pastu terus ujan lebat...sib baik sempat sampai...kalo x...kompom lenjun...hehehehhee....
Dah sampai2 tu...ktaorg terus pegi bahagian exhibition center dekat level 3....ader SONY EXHIBITION...aperlagi ktaorg pun terus pegi..dah register...jenjalan la dkt dalam tu...pergh....memang hebat sungguh technology yg di implement oleh Sony.....

Dah penat pusing2 kt exhibition tu...terus pegi Pet World...kali nie..sume kucing2 still kucing yang sama yang cik ima penah tgk masa pegi dengan En.B....=)....kali nie...semua bulus2 tido....xleh nak nengok deme...sadih....

Dah penat...terus pegi makan....ronda2....shoping barang....masuk semua kedai yang ader kt mid.....buang tebiat....dari kul 1 smpai la ke pukul 6 lebey ktaorg dkt sana...pastu terus lik ostel...jalan kaki....smpai ostel dalam kul 6.45petang....weeee~~~~~

nie ader la cikit gamba yang cik ima nak upload......
                                                                
                      
                                                          kete cun tu......=)


                                         cik ima with mascot soccer....=)

                                                             hahahahhaa..........


                                                   nie xder keje namenyer....=)

                                                  listening music by Sony



Hepi Sokmo..n baru perasan...semua picture cik ima asik ternganga mulut....nie keje k.fiza...amik gamba candic.....hahahahha...=)


The End....


2 comments:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

amboi... berjalan sakan nampak ... :-)

IMA ROHAIDA said...

lepaskan tension.....tu yang g jenjalan....minggu nie jerla yang rase yg leh lepaskan tension....