BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, July 4, 2010

Seribu Pengertian

Assalammualaikum...

4 July 2010
Hari ini masuklah 2 hari Omei tinggalkan aku, cha, n mama die...Pemergian Omei memberi seribu pengertian pada Cha...saudara kembar Omei...Aku kasihan tengok cha...seolah-olah cha mengerti omei telah pergi untuk selama-lamanyer...cha jadi murung...makan pun xlalu...asik tidur dkt rumah...xaktif...pasif jer...aku kesian sangat tengok keadaan cha...

Hari-hari berlalu begitu cepat....seolah-olah Omei masih ader lagi...aku terbayang-bayang yang omei sedang lincah bermain..makan...hurm...aku harus terima semua itu..yes..u must accept it...Hari ini...aku dengan kakak ku telah merancang sesuatu supaya cha tidak bersedih lagi...kami belikan die Whiskas tuna yang lazat...ermmm...terasa mcm mao makan jer..bertambah sedap kalo dimakan bersama roti gardenia...yum..yum..hehhee...Alhamdulillah....cha berselera makan whiskas tuna tu...siap cuci muka xhenti-henti...tersenyum aku dibuatnyer...

And on that day jugak...aku anyah belikan die mainan...mula-mula xtahu nak beli mainan aper...last-last..kami belikan Cha ball...ball tu siap ader gambar smile...=)..ade dua set...wah...nie bukan sebab terpengaruh dengan piala dunia..nie disebabkan mainan tu sesuai untuk cha...

Yang paling besh..bila sampai umah...aku paling excited...cepat-cepat aku buka plastik bola tu..nak bagi cha main..tp...disebaliknyer...Mama cha lak yang main...Mama Angelina...mama kucing yang aktif..makin menawan Mama angelina sekarang nie..hehehe...sampai..brad pitt...beckham asik datang umah...nak mengorat Mama angelina...hehehe..Aper-aper pun..aku gembira...yang Cha kembali happy...

P/s: Aku nak download gambar kucin2 nie..tp..cable xde..xleh nak upload....Next Time...aku download yer...
Happy Sunday...


1 comments:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

hurm nak upload ek kucing3 yang cute tuh...