BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, February 10, 2010

Last Weekend

Salam...

Hello everyone....cik ima got something new to share among korunk2 sume....weeee...almost 1 week xupdate blog sendiri...asik dengan blog world of orion....promote biznes...ecehh...:) semangat berkobar-kobar dengan mariam nak menjayakan biznez di world of orion....nak tambah income cikit...at least leh jugak belajar selok-belok sebenar....dua-dua dah berangan nak jadi MD...managing director...pergh....angan-angan tinggi...tapi xpe...sekurang-kurangnyer ader gak target yang nak dicapai....chaiyok-chaiyok....

Last weekend, Sabtu....

Last saturday....memang crazy mezy....memang buat keje giler....kalau orang tahu...mesti ingat budak-budak nie dah buang tebiat....hehehhee....nak tahu ker....aper yang ktaorg buat last week???cepat2 teka??aper...pegi zoo negara???hahahaa.....zoo negara??hurm...zoo negara akan jejak xlama lagi...tapi memang ada dalam perancangan ktaorang semua sebelum habis belaja...macam-macam tempat nak pegi....yerla...nanti dah habis belajar...sah-sah la xder masa dah nak pegi tempat-tempat menarik dengan kekawan.....:)

So..last saturday...lepas zohor cik ima@imawari ngn cik mar@yam....pegi masjid india...amik shawl untuk dijual dalam bizbez online kitaorang.....:) shawl kali nie...boleh tahan,,,sume comey2....akula orang yang paling excited....siap dah main chop-chop...nak beli semua...kalau dah chop semua...mcm ner nk jual dekat  orang...last2...simpan dulu hasrat tu...heheee...dah settle semua...terus lik hostel...dalam kul 5 dah sampai hostel...penat tu memang penat...tapi demi biznez...ku bertahan jugak....:)

Saturday night...

Hahahaa....kalau diimbau saturday night...memang malam yang giler...hehehehe....macam nie...al-kisahnyer....on that night nak pegi uptown dekat danau kota...teringin nak menjejak ke sana....at the same time..nak cari crocs untuk anyah...sebab die ada gak pesan...tapi..leh tahan price dekat sana...so...cancel...dekat tempat lain leh dapat affordable price...:)

Macam nie...mula-mula baik punya plan...nak pegi sana dengan mariam...k.fiza..kacang...dengan epen...tapi xjadi pada mula-mulanyer...mariam contact si epen...sebab die dah janji nak amik ktaorg dekat ostel...tapi xdapat call...ktorg assume die gado ngn aweks die...so..ktorg pun anggap xder rezeki nak pegi danau kota malam tu...huhuhu...dekat kul 11 malam...die contact mar....die nak bawak jugak ktaorg...mula-mula..dah maleh..kecewa....last2...ktorg pun bersiap....kul 12 kuar ostel...giler....hahhaa.....dah pegi sana...macam2 benda ader.....dapatla tangkap sandal platform....hehehe...yang besh nyer..first time sandal yang cik ima beli tu size "S" ingatkan baju jer ader size....S, L, M.....rupa2nyer kasut pun ader...aper lagi...budak2 nie sume...gelakskn...hhahaaa....lawak2...dah settele...pegi makan...lik hostel...kul 3 pagi baru sampai....pergh......dahsat.....aper lagi...kena la dengar bebelan pak guard tu......pakguard nie pakguard baru...agak skema sikit..hehehehe...kalau pakguard lagi satu.....kompom ktaorg terlepas....hehheee...dah penat....aper lagi..masa untuk berehat laks....

The End.....time to sleep...

1 comments:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

erm... hehe.. sedikit komen..

semoga berjaya jadi MD, one day.